21 sep. 2008

Een Weekendje Blankenberge

Blankenberge wat een Stad

In Blankenberge is het altijd plezier. Bij mooi weer kan je er genieten van de zon, de zee en het strand en wil het weer weeral eens tegenslaan dan is Blankenberge perfect om er rustig te kuieren door de kleine winkelstraatjes en boetiekjes.

Blankenberge bruist altijd van het leven, overdag of 's nachts, de stad slaapt eigenlijk nooit helemaal. Wat dit dan ook weer de perfecte stad maakt voor een familievakantie aan zee. Er zijn verschillende accomodatiemogelijkheden in Blankenberge: de camping, verscheidene bed & breakfast en uiteraard is het aanbod aan hotels in Blankenberge erg groot. Van familiehotels tot rustige kleine hotelletjes met slechts enkele kamers je vindt het er allemaal. De meeste hotels in Blankenberge boekt men makkelijk online.

Ook op het gebied van attracties loop Blankenberge sterk vooruit. Het ganse jaar door kan men er een bezoekje brengen aan het serpentarium, sea-life centrum of een gokje wagen in het Casino. Jaarlijks vindt men er uiteraard ook het Zandsculptuur festival wat al jaren een succes mag genoemd worden.

Lekker eten kan men ook zeker en vast in Blankenberge...

Blankenberge is niet de enigste badstad maar heeft toch wel een beentje voor. Je kan makkelijk vanuit Blankenberge de andere kuststeden bezoeken zoals Knokke-Heist, Oostende, Middelkerke, De Panne, Koksijde,... Ook Brugge behoort zeker tot de mogelijkheden mocht je even genoeg hebben van strand en zee.

Blankenberge is de ideale vakantiebestemming op eens lekker uit te rusten in een aangenaam hotel.